Büszkék vagyunk rá, hogy az Interim Kft. menedzsmentje és munkatársai, valamint interim menedzserei mindennapi munkavégzése során az alább felsorolt négy alapérték a meghatározó. Hiszünk benne, hogy ez az értékrend a sikeres együttműködés záloga.

FEDDHETETLENSÉG
Vállalatunk legfontosabb alappillére a feddhetetlenség. Kereskedelmi tevékenységünket e szerint folytatjuk, a tisztességes üzleti magatartást mindennél fontosabbnak tekintjük.

PROFESSZIONALIZMUS
Tevékenységünket a hivatásnak megfelelő legmagasabb szinten folytatjuk. Minden megbízást hozzáértéssel, megfelelő felkészültséggel, alaposan, időben és céltudatosan végzünk el. A minőség és a gyors cselekvés elsődleges fontosságú.

MEGBÍZHATÓSÁG
Az ügyfél bizalmas információit minden körülmények között megőrizzük, teljes mértékben tiszteletben tartjuk, és az előírásoknak megfelelően, a bizalmas információkra vonatkozó szabályokat betartva kezeljük.

LOJALITÁS
Munkatársaink és menedzsereink megbízásaik során mindig az ügyfelek érdekeit képviselve, lojálisan járnak el, tekintet nélkül a megbízásban részt vevő egyéb felek gazdasági érdekeire.